Nyheter

Fortsetter suksessatsing i Sverige

IDT Solutions fortsetter sin offensive satsing i Sverige. Etter en vellykket leveranse til prestisjeprosjektet Lunds Nya Tingsrätt, har dørene åpnet seg for innovasjonsbedriften i både Stockholm og Gøteborg.

Publisert: 14/07/18 Oppdatert: 19/07/18

Tidligere i vår fullførte IDT Solutions elektroavdeling leveringen av selskapets første svenske prosjekt - Lunds Nya Tingsrätt.

Prosjektet, kombinert med en strategisk kartlegging av det svenske markedet, har nå gitt ytterligere resultater. 

- Vi har nylig gjennomført flere vellykkede kundemøter i Gøteborg-området. Dette har gitt oss oppdrag i form av prosjekter og faste leveringer. Rett over sommerferien gjør vi samme øvelse i Stockholm, og har stor tro på gode resultater også der, forklarer markedssjef Morten Iversbakken.

SIGNALBYGG: Elektroavdelingen til IDT sto nylig for en leveranse til prestisjeprosjektet Lunds Nya Tingsrätt

 

Mens det var elektroavdelingen av IDT som sto for leveransen til Lunds Nya Tingsrätt, er det bedriftens møbelavdeling som nå gjør suksess hos "søta bror".

- Vi var litt usikre i starten på hvordan vi skulle bli mottatt i Sverige, siden de er kjent for å handle varer i eget land og benytte seg av de trofaste og godt etablerte møbelfabrikkene. Men så langt ser det veldig bra ut, sier Håkon Farås, prosjektansvarlig hos IDT.

Les også: Toten-teknologi på plass i Nordsjøen

Møbelavdelingen til IDT Solutions har over i 15 år hatt stadig økning på det norske markedet og leverer nå til kunder over hele landet. Nå bruker Farås & co samme suksessformel for å lykkes i Sverige.

- Det er gledelig å se at våre produkter er konkurransedyktige på både pris og løsninger - og ikke minst at kunderelasjoner og service er like viktig i Sverige som i Norge, sier Farås.

IDTs målsetningen er å bli en viktig aktør som over tid blir lagt merke til i det svenske markedet.

- Gjennom kunnskap om produkter, relasjoner og konkurransedyktige priser håper vi å ha funnet suksessoppskriften for å oppnå målene våre i Sverige, avslutter markedssjef Morten Iversbakken.