Nyheter

IDT inngår eksklusiv avtale med skilandslaget

IDT Solutions AS har inngått eksklusivt samarbeid med Norges Skiforbund om levering av rulleski til skilandslaget de neste to årene. 

Publisert: 10/04/18 Oppdatert: 10/04/18

- I likhet med utøvere og trenere, er rulleski som produkt i kontinuerlig utvikling. IDT har vist seg å være en svært innovativ og lyttende leverandør. Dessuten yter de en service som er særdeles verdifull for oss, sier landslagskoordinator Ulf Morten Aune i NSF Langrenn.

Hos IDT Solutions er man både stolte og glade for at det norske langrennslandslaget blir eksklusiv samarbeidspartner de neste to årene.

LANDSLAGETS RULLESKI KJØPER DU HER!

- Dette er en bekreftelse på at rulleskiene vi utvikler holder absolutt høyeste nivå. Det norske langrennslandslaget er best i verden og deres krav til utstyr, er med på pushe vår utvikling videre, sier markedssjef i IDT, Morten Iversbakken.

- Fra og med 1. mai blir vi eneleverandør av rulleski til senior-, rekrutt- og juniorlandslag. Dette er noe vi har jobbet målrettet mot i lang tid, og nå gleder vi oss veldig til å hjelpe våre norske skihelter mot nye gull og triumfer.

 

IDT er en helnorsk, høyteknologisk innovasjonsbedrift beliggende på Østre Toten. Selskapets kjernevirksomhet omfatter produksjon av avanserte produkter innenfor områdene elektro, møbel, sport og aluminiumsbearbeiding.

 

Rulleskiene som IDT leverer til skilandslaget  kjennetegnes ved at de både er lette og svært retningsstabile. Skiene finnes som klassiske rulleski, skøyteski, stakeski, samt spesialmodeller for damer og barn.

- Vårt mål er å være verdens beste skinasjon. Da må vi hele tiden forsøke å være i forkant av utviklingen. IDT har allerede vært en betydelig innovatør i tett samarbeid med vårt smøreteam når det gjelder utstyr og metoder til preparering av ski. Vi håper at samarbeidet om rulleski skal gi oss samme, gode effekt, sier Ulf Morten Aune.

 

LANDSLAGETS RULLESKI KJØPER DU HER!