Nyheter

IDT tilbakekaller rulleski!

Vi ber om at skiene returneres enten til oss direkte eller sportsforretningen der skiene er kjøpt.

Publisert: 24/04/17 Oppdatert: 24/04/17

Se pressemelding under;

 

Har du kjøpt IDTs klassiske rulleskimodell i perioden 1.juni- 1. august 2016, kan paret ditt være rammet av en liten produksjonsfeil. Det dreier seg om et marginalt avvik i akslingen på skienes bakhjul som kan føre til varmgang og i verste fall låsing av kulelager. Nå ber produsenten om at skiene returneres enten til IDT Sports direkte eller sportsforretningen der skiene er kjøpt, så feilen kan rettes opp.

 
Varmgang

- Vi har dessverre avdekket et liten produksjonsfeil på noen av våre klassisk ski. En vanlig mosjonist vil aldri oppleve noe problem, men ved særdeles høy fart og belastning kan det teoretisk oppstå varmgang i bakakslingen på de aktuelle skiene. Vi ønsker derfor å gjøre oppmerksom på at alle som har kjøpt IDTs klassiskmodell i perioden 1.juni - 1. august 2016, kan ta kontakt med oss og få feilen utbedret kostnadsfritt, forklarer markedssjef i IDT Sports Morten Iversbakken.

 
 
Oppdaget før påske

Produksjonsfeilen ble oppdaget rett før påske, og omfatter et lite antall rulleskipar av typen «Classic» - både dame og herremodell. IDT Sports er offisiell leverandør av rulleski til det norske skilandslaget, og har nulltoleranse på kvalitetsavvik.

- Når vi oppdager en slik produksjonsfeil, er det viktig for oss å være føre var. Sannsynligheten for at løpere vil oppleve at noe skjer med skien er svært liten, men sikkerhet på rulleski kan vi aldri ta alvorlig nok. Alle som kjøper og benytter IDTs produkter skal være helt trygge på at de er sikre og fungerer. Feilen er korrigert på samtlige av årets IDT-modeller, sier markedssjef Morten Iversbakken.


Tror du at du at dine IDT-ski kan være rammet av produksjonsfeil? Kontakt IDT på  / tlf+47 61 16 52 60 eller sportsbutikken der du har kjøpt rulleskiene.

 

IDT Sports er offisiell leverandør av rulleski og andre utvalgte skiprodukter til Norges Skiforbund Langrenn.