Nyheter

Velkommen til ny webshop!

IDT lanserer splitter ny nettbutikk for sine sportsprodukter. Registrer deg som kunde og bli med i trekningen av gavekort på 2000 kroner - og rulleski fra Johannes Høsflot Klæbo!

Publisert: 20/06/18 Oppdatert: 20/06/18

- Det er stas for IDT Sports å kunne ønske velkommen til en helt nye webshop. Her vil kundene få en enklere og bedre kjøpsopplevelse, samtidig som servicen er like god som den alltid har vært, sier markedsjef Morten Iversbakken

 

.

I den nye nettbutikken finnes blant annet IDTs markedsledende rulleski som brukes av skilandslaget, hjul og tilbehør samt prepareringsutstyr for vanlige ski. Selvfølgelig er den ferske rulleskimodellen  til OL-mester Johannes Høsflot Klæbo også å få kjøpt her.

 

- Vi har opplevd en enorm pågang etter IDTs Klæbo Edition, og har stått på dag og natt for å møte etterspørselen. Nå finnes denne modellen også i junior-utgave, som gjør at de yngste løperne også kan få glede av Johannes´rulleski, forklarer Iversbakken.

Nettbutikken kjører en "100 % fornøyd garanti" gjennom 30 dagers full returrett på alle varer og tilbyr fri frakt på bestillinger over 1000 kroner. 

- I tillegg kaster vi inn enn liten ekstrapremie. Alle kunder som registrer seg før utgangen av juni er med i trekningen av et gavekort på 2000 kroner - i tillegg til et gratis par Klæbo-rulleski. Velkommen til oss! smiler markedssjef Iversbakken.